Franny is benieuwd naar de verassing van Timothy

Franny is benieuwd naar de verassing van Timothy

Zojuist is het briefje waarop staat dat Timothy vanavond een verrassing voor Franny wil regelen bij de vrouwelijke bewoonster aangekomen. Ik ben zenuwachtig, zegt ze wanneer ze samen met Lotus over het terrein loopt. Lotus vertelt dat de mannelijke bewoner vast wel iets leuks zal hebben uitgekozen. Het is toch duidelijk dat hij je leuk vindt?, zegt ze. Franny moet ervan giechelen. Wat zal het zijn?, zegt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *