Mari van de Ven komt langs in Utopia 2 om de uitslag van de beauty contest bekend te maken

Mari van de Ven komt langs in Utopia 2 om de uitslag van de beauty contest bekend te maken

Zojuist is Mari van de Ven in Utopia 2 gearriveerd om de uitslag van de beauty contest bekend te maken. Wanneer alle bewoners rond de tafel in de silo zitten, neemt Mari het woord. Ik heb niet alleen gelet op make-up maar ook op kleding en de kleuren die zijn gebruikt legt hij uit. Volgens Mari zitten mensen vaak lekkerder in hun vel wanneer ze zich verzorgen. Maar dat is niet alles gaat hij verder. We hebben ook prijzen vandaag! Alle bewoners juichen. Ik ben benieuwd zegt Christel. Wat later is het tijd voor de uitslag. Het gaat echt om hele kleine puntenverschillen zegt Mari. Als laatste zijn geëindigd Erik en Brandon. Vervolgens gaat hij verder met de vijfde en vierde plek, die voor Timothy en Shelley zijn. En plek nummer drie is voor iemand die zowel mooi als een natural beauty is, namelijk Lotus. Voor de nummer twee moet de stylist toegeven dat hij zich wellicht een beetje heeft laten verleiden. Het is namelijk Joaquin zegt hij met een glimlach. Maar wie is nou de nummer 1? Na een korte stilte, geeft Mari het verlossende woord. Ze is kleurrijk, verzorgd, sexy en mooi… Merel! Merel geeft Mari van de Ven vervolgens een omhelzing. Ik ben zo blij zegt ze. De bewoners ontvangen allemaal een kledingbon om nieuwe kleding te kopen. Dat wordt shoppen! zegt Merel. Ben jij het met de uitslag eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *