Franny en Shelley bespreken haar familiebezoek

Franny en Shelley bespreken haar familiebezoek

Franny zit in het huisje wanneer Shelley komt binnengelopen. Hoe voel je je vraagt Franny aan haar mede bewoner. Best wel gek antwoordt Shelley. En vertelt dat Gerrit haar familie een brief heeft gegeven maar haar moeder deze niet wilde lezen. Vervolgens overhandigt ze het papier aan Franny. Wat vind je er zelf van vraagt ze na het lezen van de brief. Shelley zucht. Tja zegt ze. Franny legt daarna uit dat ze denkt dat Gerrit spijt heeft en het besef hiervan nu lijkt te komen. Je moet je humeur hierdoor niet laten verpesten hoor benadrukt ze. Wat later vertelt Shelley dat haar familie erg blij is dat ze eindelijk twee vriendinnen hier heeft gevonden. Naast Sanne heb ik die eigenlijk niet gehad legt ze uit. Bij Lotus en jou voel ik me goed en ik ben blij dat jullie er zijn eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *