Gerrit en Joaquin hebben beiden bijzondere brieven geschreven

Gerrit en Joaquin hebben beiden bijzondere brieven geschreven

Gerrit heeft een brief geschreven aan de familie van Shelley in de hoop wat meer sympathie bij hen te winnen. En, heeft ze hem geaccepteerd vraagt Joaquin wanneer hij de Mongoolse tent in loopt. Haar moeder wilde ‘m niet lezen laat Gerrit weten. Maar haar nichtje heeft hem wel van me aangenomen voegt hij eraan toe. En legt verder uit dat hij nog nooit zo zenuwachtig is geweest en hoopt dat de brief een verandering teweeg kan brengen. Ondertussen is ook Timothy bezig met een brief, alleen is deze bestemd voor Franny. Bedankt voor je warmte en gezelligheid leest hij voor. Graag wil ik je uitnodigen rond 8 uur vanavond in de silo voor een verrassing. Joaquin glimlacht en nu nog een paar hartjes erbij vervolgt hij. Hoe zullen de brieven ontvangen worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *