Shelley sluit haar familie in de armen

Shelley sluit haar familie in de armen

Shelley staat op deze nieuwe dag voor de poort te wachten tot haar familie op bezoek komt. Ze is duidelijk zenuwachtig en kan niet wachten om haar familie weer te zien. Als de poort opengaat rent Shelley in de armen van haar moeder en begint te huilen. Als ze haar familie geknuffeld heeft lopen ze samen een rondje over het Utopia 2 terrein. De moeder van Shelley lijkt blij te zijn dat Shelley twee vriendinnen heeft gevonden in de mini samenleving, namelijk Lotus en Franny. Ze begroet hen dan ook vriendelijk. Als Shelley wat later een momentje alleen met haar moeder heeft, laat haar moeder weten dat ze straks even een gesprek met Gerrit wil voeren. Uiteraard komen we daar nog op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *