Timothy geeft toe dat hij echt verliefd is op Franny

Timothy geeft toe dat hij echt verliefd is op Franny

Timothy en Joaquin laten afgelopen avond trots de Mongoolse tent zien. De twee hebben hun onderkomen namelijk opgeknapt voor de gasten van de B&B. Als Brenda en Timothy weer naar buiten lopen, vraagt ze naar de gevoelens van haar mede bewoner Timothy. Is het ware liefde, Tim? vraagt ze. Ik vind haar echt leuk reageert Timothy doelend op Franny. Ik ben echt verliefd benadrukt hij. Brenda kan het bijna niet geloven. Echt waar vraagt ze. Timothy legt uit dat Franny heel lief voor hem is. Zouden de twee binnenkort een relatie krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *