Hiske, Christel en Merel moeten er niet aan denken om in de silo te slapen

Hiske, Christel en Merel moeten er niet aan denken om in de silo te slapen

Terwijl de rest van de bewoners zich afgelopen avond klaarmaakt om in de silo te overnachten, staan Hiske, Christel en Merel buiten op het terrein te praten. Ik krijg al rillingen bij het idee zegt ze. Christel knikt. Mij zie je er ook niet benadrukt ze. Hiske vertelt daarna op haar beurt dat Lotus nog tegen haar zei dat ze dacht dat ze een groepsmens was. Hierop zei ik dat het klopt en dat ik lekker in mijn huisje tot rust ga komen om morgen weer volop aan het groepsproces te werken gaat ze verder. De vrouwelijke bewoners gieren het uit. Ik ga er wel ontbijten morgen, telt dat ook? zegt Merel uiteindelijk. Hoe zal de nacht in de silo verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *