Gerrit geeft tegenover Shelley toe dat hij niet zonder haar kan

Gerrit geeft tegenover Shelley toe dat hij niet zonder haar kan

Shelley ligt afgelopen avond op bed wanneer Gerrit binnen komt lopen. Ik wilde je nog even veel plezier wensen met je familiebezoek morgen begint hij. Dankjewel antwoordt Shelley. En ze laat verder weten dat ze erg zenuwachtig is omdat haar moeder een goede band had met haar ex. Ik denk dat ik wel de wind van voren krijg omdat ik hier een nieuwe relatie aan ben gegaan voegt ze eraan toe. Gerrit begrijpt haar wel maar hij zegt dat ze haar eigen keuzes moet maken. Je kunt trots op jezelf zijn benadrukt hij. Shelley legt vervolgens uit dat ze het gevoel heeft nog niet echt iets te hebben bereikt maar dat ze wel voldaan de poort uit wil gaan. In het begin kon je ook niet zoveel hè antwoordt Gerrit. Maar je bent echt goed bezig vervolgt hij. Wat later benadrukt Gerrit dat hij veel om haar geeft en dat hij haar nooit zal wegstemmen. Ik gun het jou meer dan mezelf zegt hij. Ik geef echt heel veel om je. Shelley geeft toe dat ze het lastig vindt om hem te geloven. Als je echt om iemand geeft, dan wil je diegene niet kwetsen zegt ze. Gerrit knikt maar hij legt uit dat hij nog van alles moet leren. Het is een lastige situatie en ik weet soms ook niet hoe ik ermee om moet gaan vertelt hij. Ik kan niet met en zonder je eindigt hij. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 57    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *