Timothy en Hiske hebben een gesprek over de financiën tijdens een feest in de silo

Timothy en Hiske hebben een gesprek over de financiën tijdens een feest in de silo

Om de week goed af te sluiten, leek het de bewoners afgelopen avond leuk om afgelopen avond een feestje in de silo te houden. Het geluid is goed zegt Mike wanneer hij binnenkomt. Terwijl Timothy achter de laptop zit om wat muziek op te zoeken, zijn Shelley, Lotus en Franny al druk aan het dansen. Geleidelijk volgen ook de andere bewoners en na een tijdje staat de hele vloer vol met dansende bewoners.

Als het feestje in de silo in volle gang is hebben Hiske en Timothy een gesprek. Dit gesprek gaat over de financiën. Timothy vertelt dat drie musketiers zich bezig willen gaan houden met een oliebollenkraam. Als je nu een oliebollenkraam op de kerstmarkt gaat krijgen, dan loop je binnen legt hij uit. Daarnaast vertelt hij dat hij op het gebied van financiën graag in een groep wil maar hij op dit moment niet achter de investeringen en de gedane bestellingen staat. Als ik daar een paar keer niet achter sta, dan scheid ik mij gewoon af legt Timothy verder uit. Iedereen heeft het recht om hier te doen wat hij wil reageert Hiske. Het zou volgens haar fijn zijn om rekening met elkaar te houden. Daar is Timothy het mee eens. In het vervolg zullen wij onze ideeën gewoon communiceren zegt hij. Dat lijkt Hiske een goed idee. Ik hoop in ieder geval dat we met respect met elkaar om blijven gaan legt ze uit. Dat is voor mij het allerbelangrijkste eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *