Lotus en Franny praten over Merel

Lotus en Franny praten over Merel

Lotus en Franny zitten in hun huisje wanneer Lotus over mede bewoonster Merel begint. Denk jij dat Merel daar gelukkig is in het Limburgse huisje?, vraagt Lotus wanneer de twee op hun bedden zitten. Franny denkt dat ze er nu nog wel blij mee is, maar dat dit uiteindelijk niet meer zo zou zijn. Lotus legt uit dat wanneer het een b&b wordt, ze er toch telkens uit moet gaan. En waar moet ze dan heen?, vraagt Lotus. Franny grinnikt. Dan hebben wij het goed gedaan met ons huisje, reageert ze.  Waarom mag jij Merel eigenlijk niet?”, vraagt Lotus even later. Franny legt uit dat ze Merel wel mag, maar dat ze gewoon niet zo veel met haar heeft. De ene keer vind ik haar wel oké, maar de andere keer schrikt ze me af, vertelt Franny. Volgens Lotus is de vrouwelijke bewoonster lastig te peilen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 12:21

    Lotus krijgt het een beetje teveel in haar bol ..ze denkt dat ze heel wat is. Nu ze ook bij de radio heeft gezongen..mag haar niet zo met de gemaakte lach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *