Zullen alle bewoners vannacht in de silo slapen?

Zullen alle bewoners vannacht in de silo slapen?

Vandaag is het idee ontstaan om alvast een nachtje gezamenlijk in de silo door te brengen. Terwijl een aantal bewoners al druk bezig zijn om hun matrassen te verplaatsen, kijken Brenda en Christel vanuit de iglo toe. Heb jij zin om straks in de silo te slapen?, begint Bremda. Christel schudt haar hoofd. Ik word al gek van het geluid en de streepjes op de wanden, zegt ze. Brenda legt uit dat het haar voor één nachtje niet veel uit zou maken, maar niet begrijpt dat het allemaal meteen nu moet. Lotus zei dat ze zeker weet dat het gezellig zou worden, maar ik zei dat ik zeker weet van niet. En ik heb er geen zin in. Een eindje verderop staan Hiske en Merel op het terrein te praten. Wat vind jij ervan dat we vanavond in de silo gaan slapen?, vraagt Hiske. Je weet heel goed wat ik ervan vind,  zegt Merel. Ik heb er wel zin in hoor, antwoordt Hiske sarcastisch. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat het vast lekker warm en knus zal worden.
Ondertussen staan Joaquin en Gerrit in de silo hun bedden gereed te maken. We zijn wel erger gewend, zegt Gerrit. De mannelijke bewoner vertelt dat Merel niet eens in de silo wil slapen vanwege de kou. Joaquin grinnikt. We hebben zelfs met -5 in de caravan geslapen. Hoe zal de nacht verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 12:15

    Je praat weer eens dom joaquin je hebt geen een nacht in de kou geslapen in de caravan toe je de in kwam was het zomer dus je zegt weer iets wat niet waar is. Is mijn mening over jouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *