Shelley vindt dat ze meerdere persoonlijkheden heeft

Shelley vindt dat ze meerdere persoonlijkheden heeft

Shelley is bezig aan haar lingerielijn en Adriaan is ondertussen ook aan het knutselen. De twee praten over werken en al snel gaat het gesprek over persoonlijkheden. Ik denk niet dat mensen soms weten wie Shelley nou eigenlijk is,  vertelt de vrouwelijke bewoonster. Soms weet ik dat namelijk ook niet. Ik heb namelijk meerdere persoonlijkheden. Adriaan luistert aandachtig naar zijn maatje. Ik heb echt veel persoonlijkheden kom ik echt achter, gaat Shelley verder. Dat denk ik ook, reageert Adriaan. Shelley legt uit dat ze de ene keer lief kan zijn en de andere keer boos kan zijn. Ik heb echt verschillende karakters ofzo, legt de vrouwelijke bewoonster uit. Adriaan vertelt dat hij dat ook heeft. Ik zeg altijd dat ik er elf heb in totaal, vertelt de mannelijke bewoner. Shelley legt haar maatje uit dat hij nog lang niet al haar persoonlijkheden heeft gezien. Op welke persoonlijkheden zou de vrouwelijke bewoonster doelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *