Brandon is boos op Christel en praat hierover na de vergadering

Brandon is boos op Christel en praat hierover na de vergadering

Nadat de vergadering is afgesloten, blijft Brandon nog even in de silo hangen. Gaan we weer die discussie hebben over dat geld?, begint hij kwaad tegen Christel. Ik vind het net als een kind dat zijn zin niet kan krijgen. De mannelijke bewoner legt uit dat Christel had beloofd om het nu apart van de groep op te lossen in plaats van weer in de vergadering te gooien. Loop gewoon rustig naar die gasten toe, dan had ik niet weer naar die discussie hoeven luisteren. Christel vertelt dat het om een zaak gaat wat de hele groep aangaat en ze al een aantal keer bij de musketiers heeft aangeklopt. Ik heb het juist nu gestart, zodat Mike zich er ook in kan mengen. Brandon vertelt dat hij gisteren duidelijk had aangegeven dat hij er klaar mee was. Als zoiets weer gebeurt, wil ik dat je me van tevoren erover inlicht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *