Het is weer tijd voor de wekelijkse vergadering

Het is weer tijd voor de wekelijkse vergadering

Zojuist heeft de hele groep zich in de silo verzameld voor de wekelijkse vergadering. Voor we gaan beginnen wil ik graag nog iets met jullie delen,  begint Hiske. De vrouwelijke bewoonster vertelt dat wanneer ze de mini samenleving binnenkwam ze het doel had om zich in te zetten voor mensen die het slecht hebben. Ik heb dan ook contact gezocht met een aantal stichtingen en bedrijven, waaronder Amnesty International, vertelt ze. En daar kwam de actie uit dat we op 10 december briefjes kunnen schrijven naar vrouwen die onterecht vastzitten of de doodstraf krijgen. Zondag kan iedereen een briefje of kaartje aan hen schrijven om op die manier steun te betuigen. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat Merel haar heeft geholpen en meer informatie zal geven.
Vervolgens gaat Hiske over op de vergadering. Mike legt uit dat hij samen met Adriaan en Erik heeft gesproken over de inrichting van de silo en al een aardig plan hebben gemaakt. Het belangrijkste is dat we voor 29 december met zijn allen warm kunnen zitten, benadrukt hij. En dan kan er 29 december een housewarming worden gehouden.
Even later worden ook de andere aankomende evenementen besproken. Helaas gaat het plan met de lootjes en surprises voor Sinterklaas niet meer door, vertelt Merel. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat het feest zondag gevierd zal worden met cadeautjes, maar op een iets andere manier. En het boksgala, wanneer vindt dat plaats?, vraagt Merel. 26 januari, antwoorden Gerrit en Adriaan. Hiske vertelt dat ze ook nog een idee had voor een evenement met singer-songwriters. Maar dat is voor volgend jaar, voegt ze toe.
Even later begint Hiske voorzichtig over het feit dat de drie musketiers zich financieel hebben afgescheiden van de bv. Hoe gaan we dit doen, vraagt de vrouwelijke bewoonster aan de groep. Timothy antwoordt dat het drietal bereid is om maandelijks 250 euro af te staan en daarnaast te investeren in Utopia 2. Christel vertelt dat de vaste lasten echter hoger zijn dan de berekening die het drietal heeft gemaakt. Dit is de laatste keer dat we het erover hebben, want we moeten echt een compromis sluiten, voegt ze toe. Timothy reageert dat hij de bedragen op het lijstje niet helemaal begrijpt en legt uit dat ze de horloges allang betaald hebben. Uiteindelijk wordt afgesproken dat Hiske en Christel nog een keer een lijstje zullen maken, waarna ze morgen met elkaar in gesprek zullen gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 51    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *