Gerrit en Merel praten over Shelley

Gerrit en Merel praten over Shelley

Gerrit en Merel staan op het terrein te praten wanneer Shelley ter sprake komt. Ze laat niet zien dat ze me leuk vindt, begint de mannelijke bewoner. De mannelijke bewoner legt uit dat hij haar wel liefde kan geven, maar hij het ook terug wil zien. En was je bijvoorbeeld ook jaloers toen ze Adriaan ging masseren?, vraagt de vrouwelijke bewoonster. Gerrit knikt. Ik vind haar acties gewoon vreemd, legt hij uit. Ik moest haar altijd vragen om gemasseerd te worden terwijl ze niets deed, en nu kan het ineens wel. Merel kan hem wel begrijpen. Hebben jullie nog wel gepraat erna, vraagt ze. Gerrit knikt. Het is misschien raar, maar ik ben nog steeds gek op dat meisje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *