Shelley peilt welke bewoners interesse hebben om acteerles in Utopia 2 te volgen

Shelley peilt welke bewoners interesse hebben om acteerles in Utopia 2 te volgen

Erik en Franny staan op de werkplaats wanneer Shelley komt aangelopen. Hebben jullie interesse in acteerles? vraagt ze terwijl ze een notitieboekje tevoorschijn haalt. Zeker antwoordt Franny. Erik is er ook wel voor in. Volgens hem komt het zeker van pas in Utopia 2. Waarom niet? Wat later klopt Shelley bij Mike aan om ook hem te vragen naar zijn mening. Acteerlessen? zegt hij verbaasd. Nee, dank je. We kunnen beter een paar dames inhuren die schoonmaak les geven hier. Wanneer Shelley vervolgens bij het huisje van Christel en Hiske komt, blijkt het tweetal erg enthousiast. Leuk zeg zegt Christel. Goed bezig, Shel eindigt ze… Wat vind jij van Shelley haar plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *