Christel en Hiske willen dat de drie musketiers hun openstaande rekeningen betalen

Christel en Hiske willen dat de drie musketiers hun openstaande rekeningen betalen

Hiske en Christel zitten met een aantal openstaande rekeningen die door Joaquin, Timothy en Gerrit betaald moeten worden, alleen hebben de mannen hier nog geen gehoor aan gegeven. We gaan gewoon naar ze toe en vertellen dat we graag nog geld van ze ontvangen zegt Hiske wanneer ze samen met Christel in het huisje zit. Maar na de vergadering zit ik in de kappersstoel antwoordt Christel. Dan lopen we er toch na je kappersbeurt heen? stelt Hiske vervolgens voor. Dan zeggen we dat de rekening nog steeds openstaat en we het geld graag nog tegemoet zien. Klaar, punt, basta benadrukt ze. En voegt eraan toe dat in het geval de musketiers nog steeds slechts 250 euro willen betalen, ze moeten aantonen hoe zij aan dit bedrag komen. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *