Mike en Gerrit vinden dat geld de groep kapot maakt

Mike en Gerrit vinden dat geld de groep kapot maakt

Gerrit en Mike lopen een rondje over het Utopia 2 terrein wanneer Gerrit over de groep begint. Wat vind jij nou van de huidige situatie? vraagt hij. Ik wil me er niet echt in mengen antwoordt Mike. Volgens hem is iedereen met zichzelf bezig en wil hij zich volledig inzetten op de silo. Financieel gezien is er sprake van twee groepen, alleen zijn er in de praktijk nog veel meer groepen ontstaan voegt hij eraan toe. Gerrit is het met hem eens. Ik heb het liefst gewoon harmonie met zijn allen vervolgt Mike. Gerrit geeft toe dat hij zich een klein beetje zorgen maakt over de situatie. De groepsharmonie hier heeft pieken en dalen zegt hij. Soms staan wij twee ook lijnrecht tegenover elkaar maar we accepteren elkaar verder wel. Bij anderen merk ik dat het net dat stapje te ver gaat. Mike is het met hem eens. Zakelijk en privé kan je hier lastig gescheiden houden benadrukt hij. Gerrit vraagt zich af of ze zo meteen kerst wel gezamenlijk zouden kunnen vieren. Wellicht is het volgende week wel weer anders antwoordt Mike. Maar ik wil liever neutraal blijven. Volgens hem is het geld wat de groep telkens kapotmaakt. We kunnen het niet uitgeven en er niet mee omgaan. Maar waarom moet de focus daar nou op liggen? eindigt hij. Ben jij het met de twee eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *