Lotus vraagt aan Adriaan of hij een relatie met Shelley zou willen

Lotus vraagt aan Adriaan of hij een relatie met Shelley zou willen

Adriaan en Shelley zijn al sinds de twee samen in Utopia 2 wonen maatjes met elkaar. Sommige bewoners denken dat ze elkaar leuker vinden dan alleen vrienden, dus Lotus vraagt het op de man af. Ze neemt Adriaan apart en begint een gesprek. We zijn gewoon maatjes, we verschillen te veel van elkaar laat Adriaan duidelijk weten tegen Lotus. En legt verder uit dat hij graag een relatie zou willen met iemand die vegan is en dit ziet hij niet in Shelley. Ook is hij bang dat een relatie de tussen hen vriendschap verpest. Mijn basis is anders dan haar basis voegt hij eraan toe. Toch geeft Adriaan toe dat hij Shelley best een knap meisje vindt. Zal er misschien toch iets ontstaan tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *