Merel wil Adriaan helpen zodat hij het gevecht met Gerrit gaat winnen

Merel wil Adriaan helpen zodat hij het gevecht met Gerrit gaat winnen

Adriaan en Gerrit gaan het tegen elkaar opnemen in de ring. Adriaan is helemaal gemotiveerd en komt dit vertellen wanneer hij Merel ziet. Wat hij niet weet is dat Merel op dat moment een verrassing voor Adriaan aan het regelen is. Merel laat weten dat ze Adriaan wil helpen winnen tijdens het gevecht en daarom iets leuks voor hem aan het regelen is. Ik ben benieuwd zegt Adriaan blij.

Nog wat later als Merel, Adriaan en Christel samen in een huisje zitten, geeft Merel haar mening. Adje, dat lichaam van jou zegt ze enthousiast over Adriaan. En voegt eraan toe dat hij een mooi lichaam heeft en dat dit haar is opgevallen. Adriaan kan beamen dat hij trots is dat hij dit eindresultaat heeft behaald. Ook Christel vindt dat Adriaan een mooi lichaam heeft en denkt dat hij het goed zal doen op foto’s. Jij kan zo model worden vult Merel Christel aan. Adriaan lijkt op zijn beurt een beetje verlegen te worden van de situatie en moet lachen. Hij geeft aan dat hij best een keer model wil zijn. Zal Adriaan hier iets mee gaan doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *