Hoe zit het nu tussen Gerrit en Shelley

Hoe zit het nu tussen Gerrit en Shelley

Gisteren is het ontploft tussen Gerrit en Shelley, maar de twee hebben het dezelfde avond met elkaar uitgesproken. Gerrit’s maatje Timothy gelooft zijn oren niet wanneer hij van Shelley te horen krijgt dat Gerrit gisteravond zijn excuses heeft aangeboden tegenover Shelley. Wanneer hij broeder Joaquin op zoekt in de Mongoolse tent deelt hij zijn bevindingen. Die kerel praat haar naar de mond toe terwijl hij het niet meent, vind je het gek dat het steeds uit gaat?, zegt Timothy tegen Joaquin. Timothy vindt dat Gerrit een keer eerlijk tegen haar moet zeggen hoe hij zich voelt. Tegelijkertijd bespreekt Gerrit ditzelfde onderwerp met Christel. Hij vertelt haar over hoe Shelley en hij hun ruzie hebben besproken en dat Shelley niet begrijpt dat zij hem kwetst. Je hebt in ieder geval je verhaal kunnen doen, antwoordt Christel. Gerrit geeft aan dat het nu weer redelijk normaal is tussen hem en Shelley. Ze zei goedemorgen tegen mij vanochtend en dat heeft ze al vijf dagen niet gezegd. Dat is in ieder geval een begin, reageert Christel optimistisch.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 53    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *