Shelley vindt dat Gerrit schijt aan haar heeft

Shelley vindt dat Gerrit schijt aan haar heeft

Eerder hebben Shelley en Gerrit een heftige ruzie gehad. Shelley besluit afgelopen avond om even langs de Mongoolse tent te lopen om dit te bespreken. Gerrit laat weten dat hij er spijt van heeft dat hij Shelley heeft uitgescholden. Je weet dat ik het niet tof vindt gaat hij verder. Shelley begrijpt op haar beurt niet waar dit vandaan komt omdat de twee geen relatie meer hebben. En vraagt zich af of Shelley zelf haar fout niet in ziet en dit lijkt niet het geval te zijn. Ik vind alsnog dat jij niet zo uit je plaat had hoeven gaan zegt Shelley. Je hebt gewoon schijt aan mij eindigt ze het gesprek. Zou het nu weer goed zijn tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *