De bewoners uit Utopia 2 plannen een housewarming voor de silo

De bewoners uit Utopia 2 plannen een housewarming voor de silo

De bewoners hebben sinds kort een silo staan op het Utopia 2 terrein. Het lijkt Mike en Erik leuk om weer sinds tijden met z’n allen te eten. De mannen tillen samen met Lotus bankjes en tafels naar de silo zodat ze er met z’n allen kunnen eten. Wanneer de bankjes en tafels in de silo staan vraagt Mike ook Christel en Hiske om hulp. Willen jullie de tafel zo dekken en mooi maken voor iedereen vraagt hij de vrouwen. Uiteraard stemmen zij hier direct mee in. Wanneer alles gezellig is aangekleed en de bewoners zich allemaal rond de tafel in de silo hebben verzameld openen Mike en Brandon het diner met een speech. Brandon laat weten hoe trots hij is dat de silo eindelijk af is. Mike voegt eraan toe dat hij hoopt dat ze met oud en nieuw er warmpjes bij kunnen zitten met z’n allen in de silo. Hij hoopt dat tegen die tijd de vloer, de wanden en de rest van het interieur af is. En stelt voor om 29 december een housewarming te houden met de bewoners en een beperkt aantal bezoekers. De bewoners vinden het een mooi doel en zullen hier met zijn allen naar streven. Hierna beginnen de bewoners gezamenlijk aan de maaltijd die bereid is door Shelley en Franny. Zo wordt de avond in de mini samenleving toch nog gezellig afgesloten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *