Christel vraagt Gerrit of hij zich gekwetst voelt door Shelley

Christel vraagt Gerrit of hij zich gekwetst voelt door Shelley

Babbelen vraagt Gerrit afgelopen avond aan Christel. Christel stemt in. En Gerrit vraagt aan haar wat de bewoners tijdens de vergadering hebben besproken. De twee besluiten om even een rondje te lopen terwijl ze hun gesprek voortzetten. Hoe voel je je nu vraagt Christel. Gerrit laat weten dat het goed met hem gaat omdat hij zijn woede heeft geuit tegenover Shelley. Hij legt uit dat hij het geen stijl vindt van Shelley dat ze Adriaan heeft gemasseerd. Christel vraagt vervolgens wat voor Gerrit de trigger was om zo boos te worden. Ik heb het gevoel dat ze het deed om mij te kwetsen legt Gerrit op zijn beurt uit. Het doet me gewoon wel wat eindigt hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *