Timothy krijgt nieuwe informatie doorgespeeld wat er over de drie musketiers besproken is

Timothy krijgt nieuwe informatie doorgespeeld wat er over de drie musketiers besproken is

Na de vergadering besluiten Timothy en Franny een rondje te lopen over het Utopia 2 terrein. De twee bespreken de ruzie die plaats heeft gevonden tussen Shelley en Gerrit vanmiddag. Timothy geeft toe dat hij erg geschrokken is van de uitspraken die zijn mede bewoner heeft gemaakt. En voegt er meteen aan toe dat hij Franny op die manier nooit zal behandelen. Hierna vraagt Timothy haar subtiel over de vergadering die zojuist zonder de drie musketiers heeft plaatsgevonden. Franny stribbelt even tegen omdat zij niet per se een kant wil kiezen maar dan geeft Timothy aan dat het alleen tussen hen zal blijven. Ze vertelt hem dat er in de vergadering is besproken dat ze als groep de drie musketiers niet te veel aandacht moeten geven. Wat zal Timothy met deze informatie doen? De twee ronden hun wandeling af en gaan daarna ieder hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *