Hoog bezoek van Sint en Piet in Utopia 2

Hoog bezoek van Sint en Piet in Utopia 2

De Goedheiligman is bijna jarig en daarom moet hij zijn werkzaamheden verspreiden. Vandaag heeft hij een gaatje kunnen vinden in zijn drukke agenda om bij de bewoners langs te gaan. Samen met Piet vraagt de Goedheiligman de bewoners om één voor één langs te komen. De Goedheiligman heeft een betoverende werking op de bewoners aangezien ze braaf naar Sinterklaas luisteren. Over alle bewoners heeft de Sint wel iets te vertellen. Nadat er pepernoten en cadeautjes uitgedeeld zijn stappen Sinterklaas en Piet weer op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *