Merel vraagt aan Timothy of hij Franny officieel verkering gevraagd heeft

Merel vraagt aan Timothy of hij Franny officieel verkering gevraagd heeft

Timothy heeft eerder een romantische avond geregeld voor Franny. Columnist Merel is afgelopen avond dan ook heel benieuwd hoe de status nu is tussen de twee. Wanneer ze hem in zijn eentje in de Mongoolse tent treft vraagt Merel hem of hij Franny verkering heeft gevraagd. Nee dat niet antwoordt Timothy. Merel gelooft haar oren niet en zegt hem dat gister het moment was om dat te doen. En vertelt dat het in eerste instantie ook zijn bedoeling was om haar verkering te vragen maar dat hij zich er op dat moment te ongemakkelijk voelde. In principe is zij mijn vriendinnetje al gaat Timothy verder. Merel vindt op haar beurt dat hij er zo te makkelijk vanaf komt. Dat moet je wel even benoemen voegt ze eraan toe. Dat is zo, misschien moet ik dat nog maar even doen geeft Timothy verlegen toe. Ook vraagt Merel of de twee nu ook samen gaan wonen maar Timothy geeft aan dat dat voor nu niet op de planning staat. Hoe en wanneer zal Timothy Franny vragen of zij verkering met hem wil?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *