Hiske en Christel willen een relatiecoach inzetten voor Gerrit en Shelley

Hiske en Christel willen een relatiecoach inzetten voor Gerrit en Shelley

Vannacht hebben Gerrit en Shelley weer samen geslapen en zijn hierbij ook intiem geweest. De andere bewoners is dit ook opgevallen en daarom is het een veelbesproken gespreksonderwerp op deze nieuwe dag. Oh, oh, is het weer aan… zegt Christel wanneer ze met Hiske in het huisje zit. Ja, lachen toch reageert Hiske. Ze denkt echter wel dat het over een tijdje weer uit zal gaan tussen de twee. Christel knikt. Ik hoop dat ze het de volgende keer gewoon eens uitpraten na een ruzie zegt ze. Anders moeten we steeds tussen hen bemiddelen gaat ze verder. Hiske voegt eraan toe dat het ook fijn voor henzelf zal zijn, omdat het onwijs veel energie kost. En wat zouden ze van een relatiecoach vinden? stelt Christel voor. Hiske ziet wel iets in het plan. Of een mediator, zodat ze kunnen kijken naar wat hun relatie sterk maakt zegt ze. De vrouwelijke bewoners besluiten uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *