Alles wat er besproken is in de wekelijkse vergadering lees je hier terug

Alles wat er besproken is in de wekelijkse vergadering lees je hier terug

Alle bewoners hebben zich in de silo verzameld voor de wekelijkse vergadering. Oke, laten we beginnen begint Hiske. En legt uit dat ze het wil hebben over Django Wagner, de markt, de silo, de kerstcommissie en diensten en producten. En hoe zit het met de financiën? vraagt Gerrit. Hij vertelt dat de drie musketiers de groep voortaan zullen inlichten over de investeringen die ze willen doen maar het niet duidelijk is hoe dit andersom zit. We willen best alles delen, maar dan moet van beide kanten alles op tafel antwoordt Mike. Hiske stelt daarna voor om dan vanaf de volgende vergadering een update te geven over de gedane investeringen en de plannen voor de toekomst.

Vervolgens gaat Merel verder op Django Wagner. Ze legt uit dat ze een indeling heeft gemaakt voor de bar, munten en voedselverkoop. Ook de line-up wordt besproken. Ik ga de bestellingen vandaag plaatsen, zodat we alles voor vrijdag hebben staan gaat ze verder. En ik heb ook terras verwarmers geregeld voegt ze eraan toe. Dan de kerstmarkt gaat Christel verder. Ze laat weten dat iedereen ideeën voor nieuwe stents kan aanleveren. We hebben nu al kraampjes voor onder andere voedsel, kerstspullen en dieren benodigdheden. Daarna vertelt ze ook nog dat er ook een actie aan vastzit. Vanaf vandaag gaat de kerstwedstrijd in, waarbij we gaan kijken wie het mooiste kersthuisje heeft. Ze wil er een echte jury aan verbinden en ervoor zorgen dat iedereen een budget krijgt van 10 euro. Wees hier creatief mee en zorg ervoor dat je het mooist verlichte huisje krijgt.De uitslag zal rondom de markt bekend worden gemaakt eindigt ze. Daarna begint Lotus over de plannen rondom de kerst. Ze legt uit dat Shelley wil koken, ze spelletjes willen doen als hints en lootjes zullen trekken voor cadeaus. Ook willen we zorgen voor een kerstboom, versiering en dj. En daarmee eindigt de wekelijkse vergadering.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *