Maikel is klaar met Jessie, stopt hij met de organisatie van het voetbal evenement?

Maikel is klaar met Jessie, stopt hij met de organisatie van het voetbal evenement?

Maikel en Jessie hebben een tijd geleden het idee geopperd om een voetbaltoernooi te organiseren. Eerder vandaag hebben de twee een discussie met elkaar gehad omdat Jessie de datum van het evenement zonder overleg heeft verschoven naar september. De twee zijn kwaad uit elkaar gegaan. Ik vind dat je niet moet opgeven zegt Shelley tegen Maikel over het evenement. En adviseert hem om tegen Jessie te zeggen dat hij het zelf wil organiseren met een aantal mensen. Maikel lijkt er echter klaar mee te zijn. Hij mag het organiseren zegt hij. Maikel lijkt zijn handen ervan af te trekken. Zal hij Jessie toch nog aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *