Shelley praat met Hiske over Gerrit, er zijn nog gevoelens

Shelley praat met Hiske over Gerrit, er zijn nog gevoelens

Hiske en Shelley zitten met zijn tweeën in de tent Hiske vraagt aan Shelley of ze Gerrit nog heeft gesproken. Shelley laat weten van niet en Hiske zegr dat Gerrit ook helemaal niets meer tegen haar zegt. Is het contact nu wel goed vraagt Hiske. Volgens Shelley is contact op dit moment normaal. Hoe voel jij je er nu onder wil Hiske graag weten. Shelley vindt dat Gerrit en Franny minder close zijn dan eerst. Hiske is het hiermee eens. Shelley legt uit dat ze haar eigen ding gaat doen en zich weinig van Gerrit aan wil trekken. Ze heeft ook niet de behoefte om leuk met Franny te gaan doen, bijvoorbeeld door te dansen. Hiske denkt dat Franny constant contact zoekt met haar omdat ze zich schuldig voelt over de situatie. Shelley lijkt hier echter toch aan te twijfelen. Het gesprek gaat vervolgens verder over Gerrit. Wat ik weet is dat er nog gevoelens zijn zegt Shelley. En vertelt dat ze tegen Gerrit heeft vertelt dat ze zich in een situatie gezet voelt, waarbij Gerrit aandacht zoek bij andere meisjes als hij geen aandacht krijgt van Shelley. Hij kon zich daarin vinden legt ze verder uit. Ze had het niet verwacht dat Gerrit verder zou gaan met Franny.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *