Wordt Jessie binnenkort papa? Is Merel zwanger?!

Wordt Jessie binnenkort papa? Is Merel zwanger?!

Tijdens de barbecue van gisteren met de vrijwilligers stelt Merel zich open tegenover twee lieve vrijwilligers. Ze vertelt de dames over haar intieme relatie met Jessie en dat ze nooit verwacht had de liefde te bedrijven in Utopia 2. Hoewel ze helemaal gelukkig is met haar relatie met Jessie, maakt ze zich tegelijkertijd ook een beetje zorgen. Ze vertelt haar nieuwe vriendinnen dat ze gemeenschap heeft met Jessie zonder de anticonceptiepil te gebruiken. Terwijl Merel hen dit verhaal vertelt lacht ze als een boer met kiespijn. Oh wat erg zegt ze als ze zichzelf hoort praten.

Franny is afgelopen avond nieuwsgierig naar de situatie van Merel en ze gaat samen met haar op een bankje zitten. Wanneer Franny het gesprek begint, voelt Merel het al aankomen. Dit voelt aan als een verhoor zegt ze met een lach. Franny vraagt daarom direct hoe het met Merel gaat. Merel laat weten dat ze even in spanning zat omdat ze laatst de liefde heeft bedreven met Jessie zonder anticonceptiepil. Franny kijkt Merel vragend aan. Al snel begint Merel te lachen en ze geeft aan dat ze ongesteld is geweest, dus er komt voorlopig geen Utopia 2 baby.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 14:56

    Relatie?? Er is volgens de koning toch geen sprake van een relatie?? Hij gebruikt haar alleen maar en zij trapt er nog in ook, ik had haar wel anders ingeschat. Ik hoor het haar nog zeggen: “nee hoor geen seks van mij op tv. ” Ja ja maar ondertussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *