Merel vraagt Kaylee om relatieadvies

Merel vraagt Kaylee om relatieadvies

Merel heeft gezien dat Dylan en Jessie over een relatie in Utopia 2 hebben gepraat. Ze besluit daarom afgelopen avond om Kaylee in haar huisje op te zoeken voor relatieadvies. Hoe ervaren jullie dat eigenlijk vraagt Merel. Kaylee legt uit dat ze het af en toe best moeilijk vindt omdat je constant bij elkaar bent en op elkaar let. Hoe langer ik hier zit, hoe meer ik het loslaat zegt Kaylee. Lekker je eigen ding doen. Maar het is wel moeilijker dan dat ik had gedacht voegt ze eraan toe. Merel vertelt dat zij en Jessie ook niet heel de tijd bij elkaar proberen te zijn maar dat dit af en toe niet lukt. Het is nu echt heel erg leuk benadrukt Merel met een glimlach. En heeft besloten om nog even te wachten met een eventuele verhuizing naar de boot. We hebben tijd zat gaat Merel verder. En  zegt dat ze er heilig van overtuigd was om geen relatie te beginnen in relatie maar nu lijkt ze er toch voor te willen gaan. Ik vind jullie cute zegt Kaylee en Merel moet lachen. Wat vinden jullie van het stel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *