Franny mist Gerrit ondanks de afstand die ze hebben genomen

Franny mist Gerrit ondanks de afstand die ze hebben genomen

Franny en Gerrit draaien al een tijd om elkaar heen maar hebben nu toch besloten om meer afstand van elkaar te nemen. Ondanks de afspraak, zoeken de twee elkaar toch weer op deze nieuwe dag. Mijn bed ruikt nog steeds naar jou geeft Franny lacherig aan. Gerrit vervolgens vraagt of Franny hem ook nog mist. Een beetje antwoordt Franny. Gerrit reageert lacherig dat een beetje niet genoeg is voor hem. Hoe gaat dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *