Alexandra en Adriaan ergeren zich aan de troep om zich heen

Alexandra en Adriaan ergeren zich aan de troep om zich heen

Alexandra woont nog maar net in Utopia 2 maar is al een aantal dagen druk bezig met het schoon houden van de mini samenleving. Wanneer Adriaan en Alexandra in de silo zijn, ergeren de twee zich aan de troep om hen heen. De twee halen de volledige koelkast leeg en hem vervolgens weer schoon te maken. Jongens, jongens, jongens zegt Adriaan geïrriteerd. Alle boodschappen worden vervolgens grondig gecontroleerd op datum. Adriaan lijkt duidelijk geïrriteerd te zijn dat zijn mede bewoners niet helpen. Gaan de twee nog hulp krijgen van de rest?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *