Houdt Franny het vol om een maand geen alcohol te nuttigen?

Houdt Franny het vol om een maand geen alcohol te nuttigen?

Franny heeft afgelopen keer iets teveel gedronken volgens Jessie en daarom heeft Jessie voorgesteld dat Franny een maand niet gaat drinken. Franny heeft hiermee ingestemd en om haar te steunen heeft Jessie deze nieuwe dag iets bedacht. Hij heeft foto’s van Franny afgedrukt en overal op het Utopia 2 terrein opgeplakt. Op de poster is Franny te zien met de tekst zeg nee tegen Chardonnay. Wanneer Franny dit ziet moet ze hard lachen. Zal het Franny helpen een maand geen alcohol te drinken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *