Jessie en Merel denken dat er iets kan ontstaan tussen Adriaan en Alexandra

Jessie en Merel denken dat er iets kan ontstaan tussen Adriaan en Alexandra

Adriaan komt ervoor uit dat hij een aantal eisen heeft voor zijn droomvrouw. Zo moet zijn vrouw veganistisch zijn en sporten belangrijk vinden. Alexandra is een sportvrouw en leeft sinds kort vegan in Utopia 2. Het valt Jessie op dat de twee wel erg vaak samen zijn en bespreekt dit met Merel. Hij is ook helemaal aan het lachen merkt Merel enthousiast op over Adriaan. Ze denkt verder dat er best iets op kan bloeien tussen de twee. Ze voldoet aan al zijn eisen geeft Merel vervolgens aan. Een soort droomvrouw voegt Jessie eraan toe. Zal er iets opbloeien tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *