De bewoners houden een wedstrijd met een rodeostier

De bewoners houden een wedstrijd met een rodeostier

De bewoners organiseren binnenkort de Westernmarkt en om in de sfeer de komen heeft Shelley iets leuks geregeld. Rond half twee komt er een vrachtwagen het terrein op rijden en Shelley rent erop af. De rodeostier zegt de chauffeur enthousiast. Shelley kan haar geluk niet op en wil zo snel mogelijk met andere bewoners op de rodeo stier rijden. Wanneer de stier staat is het de beurt aan de bewoners te laten zien wat zij kunnen. We houden een ranking legt Shelley uit aan haar mede bewoners. Degene die het langst op de stier blijft zitten, wint. Jens begint als eerste op de stier. Wie zal dit het langst volhouden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *