Alexandra waarschuwt Franny, ze moet goed nadenken over de keuzes die ze maakt in Utopia 2

Alexandra waarschuwt Franny, ze moet goed nadenken over de keuzes die ze maakt in Utopia 2

Alexandra geniet samen met Franny van het avondzonnetje. Morgen woont de nieuweling 1,5 week in Utopia 2. Ze heeft het ontzettend naar haar zin in de mini samenleving maar ze geeft wel aan dat ze nu dingen van thuis begint te missen. Ze moet haar plekje nog vinden in Utopia 2. En bestempelt Adriaan nu als haar beste maatje. Dan komt Alexandra ter zake tegenover Franny. Toen Timothy Utopia 2 verliet maakte Franny een positieve groei door vertelt ze. Toen bloeide je helemaal op legt Alexandra veder uit. Nu Franny met Gerrit rommelt, verliest ze haar focus weer volgens Alexandra. Je vergeet jezelf en dat vind ik heel erg jammer gaat ze verder. Alexandra waarschuwt Franny om goed na te denken over haar keuzes in de mini samenleving. Zal Franny iets met dit advies doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *