Jens oppert een subsidieregeling, wie gaat de acteerlessen van Shelley betalen?

Jens oppert een subsidieregeling, wie gaat de acteerlessen van Shelley betalen?

Shelley heeft acteerlessen voor zichzelf geregeld en sommige bewoners vragen zich af hoe het precies met de kosten zit. Wat vind jij van acteerlessen van Shells vraagt Jens afgelopen avond aan Jessie. Hoe bedoel je reageert Merel die het gesprek opvangt. Hoe gaat ze dat betalen? Jens antwoordt dat de bv dit gaat betalen. Merel kijkt vragend naar Jessie. Hij knikt. Hoezo vraagt ze verbaasd. Volgens Jessie is het heel simpel. Ger krijgt ook heel veel geld om zijn dj-lessen te doen legt hij verder uit. Op het moment dat je niet diep in sh*t zit moet het toch met elkaar mogelijk zijn om een paar doelen te behalen? Merel vraagt op haar beurt of ze dat dan niet eerst even moeten bespreken. Daar is Jessie het mee eens en hij laat weten dat Shelley dit nog in de groep zou gooien en dat ze dit volgens hem nog zeker moet doen. Hij benadrukt dat er geen situatie gecreëerd moet worden waarin iedereen maar een doel verzint waar hij of zij geld voor wil hebben. Dat ga je nu wel krijgen reageert Merel. Daar is Jessie het niet mee eens. Hij vindt dat als iedereen het schappelijk houdt en energie en tijd in hun doel steekt, een investering best kan. Jens oppert zijn plan om een subsidieregeling. Hij wil dat de bewoners namelijk zelf de helft van hun investering betalen, de andere helft zal dan voor de rekening van de bv komen. Jessie lijkt echter niets te zien in het plan. Van het zakgeld vraagt hij. Jens antwoordt positief en Jessie schudt zijn hoofd. Hij zegt dat de bewoners weinig zakgeld krijgen en dat het meeste opgaat aan eigen producten. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *