DJ Richman en MC Jessie maken plannen voor een zomerhit

DJ Richman en MC Jessie maken plannen voor een zomerhit

Gerrit heeft tegen Andrea verteld dat hij zijn doelen in Utopia 2 nog niet heeft bereikt. Ik wil nog een zomerhit opnemen, zegt Gerrit. Andrea begint te lachen. Dan mag je wel op gaan schieten, zegt ze. Even later heeft Gerrit samen met Jessie het atelier opgezocht. Wat wil je gaan doen met het nummer?, vraagt Jessie. Hoe wil je dat het eruit gaat zien? Hij is enthousiast om samen met Gerrit een hit te maken. Ik wil best wel een stukje gaan rappen, als ik het durf, zegt Jessie. Gerrit vertelt dat hij ook graag wil rappen. Gaan we samen rappen?, vraagt Jessie. Gerrit is meteen enthousiast. Ja, vind ik leuk, reageert hij. Jessie ziet het ook al helemaal zitten. Dat vind ik dik, zegt hij met een glimlach en de twee bewoners geven elkaar een high five. Hoe zal het nummer uiteindelijk gaan klinken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *