Franny heeft iets ontdekt en deelt dit met Gerrit, wordt hij gedwarsboomd?

Franny heeft iets ontdekt en deelt dit met Gerrit, wordt hij gedwarsboomd?

Franny zit afgelopen avond in het zonnetje als Gerrit naar haar toe komt. Ik zat achter de computer en Maikel was een mailtje aan het sturen en ik zag dat hij aan het typen was over het uitbrengen van een zomerhit, zegt Franny. Gerrit kan zijn oren niet geloven. Niet? vraagt hij stomverbaasd. Ik zweer het, zegt Franny serieus. Gerrit roept Jessie er meteen bij en hij legt uit wat hij zojuist heeft gehoord. Moet hij lekker doen zegt Jessie. Gerrit lijkt het niet leuk te vinden. Heeft die jongen helemaal geen eigen creativiteit reageert Gerrit kwaad. Jessie antwoordt van niet. Of hij wil jou dwarsliggen gewoon, zegt Franny. Ik ga vragen of ik een coupletje bij Maikel mag doen, grapt Jessie. Gerrit vertelt dat Maikel het wist dat hij een zomerhit wil gaan maken. Creativiteit van nul, vertelt Gerrit boos. Jessie besluit hem een knuffel te geven. Alles wat een beetje in mij opkomt wordt in gekaapt, zegt Gerrit dramatisch. Worden er nu twee zomerhits gemaakt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 12:44

    Ik moet eigenlijk niet meer reageren het is een walgelijk programma om naar te kijken alleen maar roddel en achterklap.De nachtporno is er heilig bij en dat op dit tijdstip /GRRF ME MAAR GAUW WEER DE BLAUWE BALK IK BEN HET KWIJT EN IK BEN BLIJ DAT MIJN KINDEREN NIET ZO WORDEN WEERGEGEVEN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *