Franny en Brandon praten over de situatie tussen haar en Gerrit

Franny en Brandon praten over de situatie tussen haar en Gerrit

Brandon en Franny hebben een bankje opgezocht aan de rand van de vijver. Brandon vertelt dat er over het Utopia 2 terrein rondgaat dat het wat gaat worden tussen Franny en Gerrit. Franny benadrukt echter dat dit niet gaat gebeuren. Ik merk wel dat we naar elkaar toe gegroeid zijn, legt Franny uit. Ze vertelt dat ze af en toe niet van hem af kan blijven. Het is wel moeilijk hoor met Gerrit, geeft Franny toe. Op een gegeven moment had je toch afstand en dan ga je toch weer knuffelen. Ik vind het wel fijn, maar ik wil niet dat mensen gaan denken dat we een relatie hebben. Brandon is van mening dat Franny gewoon lak moet hebben aan de mening van de andere bewoners. Je moet gewoon onthouden: als jij je er goed bij voelt, dan is het goed, adviseert Brandon. Denk jij dat Gerrit en Franny een stelletje worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *