De bewoners bespreken de gang van zaken tijdens de vergadering van 12 juni

De bewoners bespreken de gang van zaken tijdens de vergadering van 12 juni

Het is weer tijd voor een vergadering. Wat later dan gepland gaat deze van start. Jessie bespreekt als eerste de financiën. Op dit moment staan de bewoners €6800 in de min, mede doordat er weinig verkocht wordt op de webshop. Daarbij zijn er ook verschillende facturen binnengekomen voor Trouble in Paradise. Ook zijn de kosten van de dj lessen van Gerrit iets hoger uitgevallen dan verwacht. Maikel stelt vervolgens voor om hier duidelijke afspraken over te maken. Dit omdat hij zich wel netjes aan zijn budget heeft gehouden. Lijkt mij heel schappelijk reageert Jessie. Er wordt daarom afgesproken dat als de bewoners zich niet aan hun beschikbare budget houden, zij zelf voor de kosten opdraaien. Op 16 juni zal de Western/country markt plaatsvinden. Shelley heeft alvast een taakverdeling gemaakt. Ikbal zal ook meewerken tijdens de markt en er zullen opnieuw vrijwilligers ingezet worden. En daarmee eindigt de vergadering van 12 juni.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *