Aleksandra lijkt niet goed in haar vel te zitten en uit haar woede bij Mariska

Aleksandra lijkt niet goed in haar vel te zitten en uit haar woede bij Mariska

Mariska en Alexandra zijn bezig met de voorbereidingen voor de gasten van de b&b. Alexandra heeft daarbij een vraag waar ze de slaapspullen van Mylène moet laten, maar die schiet meteen in de verdediging. Ze vertelt dat ze niet weet waar ze naartoe moet en ze lijkt niet van plan om Alexandra met de spullen te komen helpen. De houding en de reactie van Mylène schieten bij Alexandra in het verkeerde keelgat en woest beent ze de silo uit. Ik ben het gewoon zo zat, zegt ze even later tegen Shelley en Hiske. Dat soort antwoorden. Daarnaast kan Alexandra zich totaal niet vinden in de houding van Adriaan. Volgens Alexandra is hij negatief. Ik word er helemaal gek van, zegt ze tegen Shelley en Hiske. Daarnaast vindt ze dat ze door Adriaan aan de kant is gezet. Het doet me nog steeds zeer, vertelt ze. Ik ben een gevoelsvrouw. Alexandra legt uit dat ze normaal nooit zo boos is. Even later gaat ze met Mariska op een bankje zitten en al snel rollen de tranen over haar wangen. Mariska troost haar en niet veel later is Alexandra weer rustig. Zal Alexandra zich snel beter voelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *