Adriaan lijkt zichzelf niet geliefd te maken

Adriaan lijkt zichzelf niet geliefd te maken

Adriaan staat alleen. Als hij bij de vijver aan het spelen is met zijn nieuw aangekochte radiografisch bestuurbaar bootje, krijgt hij het aan de stok met Hiske. Ze komt op hem af, omdat Adriaan eerder had gezegd dat Hiske alleen naar hem toekomt als zij hem nodig heeft. Oh god, daar gaat hij weer hoor, zegt Gerrit nog als Adriaan zijn stem verheft. Niet veel later krijgt Adriaan ruzie met Merel. Je bent niet eens een echte vegan, zegt de vrouwelijke bewoonster nog tegen hem. De andere bewoners bij de vijver gaan zich mengen in de discussie. Andrea probeert de boel te sussen. De vijver is groot genoeg, je kan toch ook daar varen?, zegt ze. Zullen de overige bewoners het snel weer kunnen vinden met Adriaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *