Mariska en Adriaan hebben een goed gesprek, ze praten een aantal dingen uit

Mariska en Adriaan hebben een goed gesprek, ze praten een aantal dingen uit

Adriaan en Mariska hebben een meningsverschil en ze besluiten het uit te praten. Mariska vindt het jammer dat sommige bewoners niet zo’n hoog concentratievermogen hebben. Daarnaast zou ook graag zien dat mensen wat meer doen. Adriaan vindt dat je niet van iedereen allemaal dingen kan gaan verwachten. Mariska laat vooral weten wat zij wil bereiken, namelijk dat Utopia 2  genoeg geld binnenkrijgt. Ze wil namelijk dat alle dromen gerealiseerd kunnen worden in de mini samenleving en dat het voor iedereen een prettig heenkomen is. Graag zou ze zien dat mensen wat meer inzet tonen. Bovendien vindt Mariska de houding van Adriaan soms een beetje negatief. Gaat het Mariska lukken het Utopia van haar dromen te verwezenlijken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *