Jordie is trots, samen met Alexandra bewondert hij de regenboogvlag in Utopia 2

Jordie is trots, samen met Alexandra bewondert hij de regenboogvlag in Utopia 2

Jordie is trots op zichzelf. Als hij met Alexandra hand in hand over het Utopia 2 terrein loopt, komen de twee langs de regenboogvlag. Hier ben ik echt zo trots op hè zegt Jordie trots tegen Alexandra. Zij snapt dat wel. Je moet maar zo denken, dit heb jij wel naar binnen gebracht reageert ze. Het tweetal zingt vervolgens uit volle borst de tekst It’s a rainbow flag. Uiteindelijk lopen Jordie en Alexandra trots weer weg bij de vlag. Wat voor moois zal Jordie nog meer naar Utopia 2 brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *