Merel en Franny bespreken de opties van Merel haar relatie, uitpraten of verbreken?

Merel en Franny bespreken de opties van Merel haar relatie, uitpraten of verbreken?

,Merel loopt naar de Franter Palace. Wanneer ze binnenkomt, valt Franny al snel wat op. Het lijkt iets minder goed te gaan met Merel, dus ze vraagt naar hoe het met haar gaat. Liep Jessie gek te doen tegen jou? begint Franny. Hoe het met je gaat of zo, zei hij. O, ja. Nou ja, ik had gister dat gesprek met hem gehad vertelt Merel. Hij zegt nu dat hij erover na heeft gedacht en het niet meer leuk heeft met mij en dat voelt k*t. Hij zegt dat hij zich rot voelde, maar andersom. Toen ik me rot voelde was het anders. Ik heb hem gister duidelijk gezegd dat ik het leuk wil hebben of helemaal niet. Geen middenweg. In Utopia wilde ik eerst geen relatie. Ik ga straks met hem praten en anders kap ik ermee benadrukt ze. Vind je dat niet jammer? vraagt Franny door. Nou, dan heb ik liever dat dan dat ik het niet leuk vind gaat Merel verder. Hij doet ook heel onzeker en als ik ergens niet tegen kan, is het mannen die onzeker zijn. En weet je wat het is Fran, ik was in Utopia gekomen voor mezelf. Dus dan moet het wel leuk zijn. We mogen best een keer ruzie hebben, maar ik heb geen zin in dit benadrukt ze. Het moet niet vermoeiend worden reageert Franny.  Ja en nu is het vermoeiend zegt Merel. Dan moet ik gewoon voor mezelf kiezen en ik ben er ook niet verdrietig over verzekert ze. Merel lijkt te twijfelen aan haar relatie met Jessie. Zal ze het nog uitpraten met Jessie of zal ze de relatie met hem verbreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *