Merel lijkt zich te ergeren aan Brandon, hij doet niks

Merel lijkt zich te ergeren aan Brandon, hij doet niks

Brandon heeft palen de grond in geslagen om de toekomstige sportschool af te bakenen. Merel is druk bezig met straten en ze vraagt zich af waarom Brandon dit nog niet heeft opgeruimd. Er is immers nog niets mee gebeurd. Jessie vraagt zich op zijn beurt af met welk project Brandon nu bezig is. Merel en Alexandra laten weten dat Brandon op dit moment aan geen enkel project meehelpt. Die jongen doet helemaal niets zegt Merel. En vertelt verder dat Brandon een uur lang in het sanitairgebouw heeft staan praten, terwijl Alexandra ze daarvoor een uitbrander heeft gegeven om aan het werk te gaan. Sinds hij het sanitairgebouw heeft afgemaakt, doet hij helemaal niets meer gaat Merel geïrriteerd verder. Hij maakt niets af benadrukt ze. Mariska is het hiermee eens. Het is gewoon jammer zegt ze. Mariska wil graag met de groep ergens aan bouwen. Het zit er gewoon niet in bij een aantal mensen eindigt ze aan het einde van het gesprek. Zullen ze  Brandon nog confronteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 12:43

    Waar haalt ze het vandaan of ze zelf veel doet kommenderen en komentaar leveren dat kan ze en de mooie madam uithangen Mensen die niet zo goed in hun vel zitten nog verder de put in werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *